Rikovinett bemutatás

Cégünk rövid bemutatása
 

Cégünk, a Rikovinett Kft., az utóbbi évek alatt kimagasló fejlődésen ment keresztül, melynek bázisát a folyamatos minőség-ellenőrzés, és a színvonalas kiszolgálás képezi.

Cégünk teljes körű munkaruha gyártásával és védőfelszerelések forgalmazásával foglalkozik 1990 óta. Cégünk központja Cegléden található és további varrodai üzemünk Mezőtúron és Kunszentmártonban létesültek. Több mint 250 saját fazont gyártunk, több mint 100 minősített alapanyagból, de amennyiben a megrendelőnek egyedi fazonja van azt is megvalósítjuk!

Célunk, hogy munkánkkal segítsük a vállalkozások igényes megjelenését, mely során a helyi igényeket nemzetközi színvonalon elégítjük ki. Törekszünk arra, hogy a tevékenységünk központjában a megrendelő álljon. Megrendelőink kívánságait a várakozásnak és a lehetőségeknek megfelelően határidőre teljesítjük az ismert minőségi skála legmagasabb fokán. Állandó jelleggel keressük a piacon a minél jobb minőségű alapanyagokat, illetve kellékeket, hogy folyamatosan a legmagasabb szinten tarthassuk a minőséget, illetve a lehető legmagasabb szakmai rálátást tudjuk biztosítani vásárlóink számára. Társaságunk a legmodernebb gépekkel valósítja meg partnereink elképzeléseit, mint például: Automata terítékrajzoló, Juki gombfelvarró, Juki gyorsvarró, Juki gomblyukazó, automata patentozó gépekkel...

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, úgy készségesen állunk rendelkezésére telefonon, illetve személyes termékbemutatóval is.